Skoči na glavno vsebino

Ker se bliža petek, 9.6.2017 in s tem čas za zaključno ekskurzijo obeh 9. razredov v Planico, prilagamo informacije šole in sporočena navodila agencije pred odhodom.

Naš izlet je rezerviran po spodnjem vrstnem redu:

Petek 9.6.2017 / 47 učencev + 4 učitelji spremljevalci.
Pustolovščina na Gorenjskem 1
ZBOR PRED ŠOLO: 6.15
ODHOD IZPRED ŠOLE: 6.30
09.45 Prihod v Planico
10.00 Ogled Planiškega muzeja
11.30 Nepozabni zip line na največji skakalnici na svetu
14.30 Kosilo v restavraciji
16.00 Pustolovski park na Bledu
20.00 Diskoteka
22.00 Odhod domov
PRIHOD PRED ŠOLO OKOLI 24.00. UČENCI SPOROČIJO PO TELEFONU, KDAJ PRIDETE PO NJIH PRED ŠOLO. OTROK SAM NE SME DOMOV!
Cena: 72,50€ + 7,02€ prevoz = 79,52€ na učenca.
1. Navodilo vodnikom na dan izleta je takšno, da v primeru zelo slabega vremena (po dogovoru z učitelji in z inštruktorji) posamezno aktivnost prestavimo na kasnejši čas, če je to seveda možno. Marsikdaj kakšno aktivnost kljub rahlemu dežju na željo učencev in učiteljev vseeno realiziramo (na dan izleta je priporočljiva dodatna obleka in vetrovka). Če bo kakšna aktivnost zardi slabega vremena odpadla, bodo za to povedali inštruktorji posameznih aktivnosti. V primeru zelo slabega vremena so možnosti: kopanje v vodnih parkih (učenci naj s seboj vzamejo kopalke, brisačo in primerno obutev), bowling, morda ogled kakšnega filma, muzeja … Seveda so aktivnosti odvisne od trenutne razpoložljivosti in dogovora z inštruktorjem posamezne aktivnosti. V primeru, da kakšna aktivnost odpade, po izletu zagotovo vrnemo denar in naredimo dokončni obračun.

2. V primeru neudeležbe učenca na izletu in v primeru, da je bil izlet že plačan, denar po izletu zagotovo vrnemo, toda le v primeru, kjer naša agencija ne organizira avtobusnega prevoza in kjer je plačnik izleta šola.

3. Učenci naj s seboj na izlet obvezno vzamejo tudi kopalke (kljub temu, če v kakšnem programu ni predvidenega kopanja), brisačo in primerno obutev, hkrati pa predlagamo, da se učencem še enkrat naroči, naj v primeru slabega vremena s seboj na izlet vzamejo dodatno obleko, da se bodo lahko preoblekli: dodatne čevlje in nogavice, hlače, majico, majico z dolgimi rokavi in kakšno toplo oblačilo, anorak ter dežnik.
4. Glede podpisanih izjav za Planico vas prosimo, da jih na dan izleta predate našemu vodniku.
5. Glede avtobusnih prevozov vas prosimo, da so učenci na dan izleta na avtobusih pripeti z varnostnimi pasovi.
6. V primeru, da je v programu vključen obrok, naj omenimo, da bo za kosilo dunajski zrezek, pomfrit, solata ali sladica, nekje je vključena tudi juha. Glede vegetarijanskih menijev predlagamo, da na licu mesta sporočite število našemu vodniku oz. spremljevalcu. V primeru posebnih želja je potrebno doplačilo!
Dostopnost