Skoči na glavno vsebino

Navodila za učence:

Smučanje in tek na smučeh (učenci 4., 5., 6.,7., 8. in 9. razredov)

Smučarji in tekači na smučeh se zberete ob 8.00 v šoli pri spremljevalnih učiteljih. V jedilnici vzamete malico in jo nesete s seboj. Ob 8.15 je odhod z avtobusom na Vzpenjačo. Smučali boste do 12.10, nato se z avtobusom vrnete v šolo, kjer bo kosilo in odhod domov.

Stroške 11€ za smučarske karte boste poravnali na blagajni. Potrebna oprema za smučanje: smučarska oprema, rokavice, čelada. Stroške 2€ za izposojo tekaške opreme bomo poravnali na domu Planinka. Potrebna oprema za tek na smučeh: nepremočljive hlače, bunda, rokavice in kapa. Tekaško opremo (kdor je nima) si bomo izposodili na domu Planinka CŠOD. Stroške prevoza bomo poravnali po športnem dnevu.

 Drsanje (učenci 4., 5., 6., 7., 8. in 9. razredov)

Učenci se zberete ob 8.45, v šoli pri spremljevalnih učiteljih. V jedilnici vzamete malico in jo odnesete s seboj. Do Ledne dvorane gremo peš. Drsali bomo od 10.00 do 12.00, nato se bomo peš vrnili do šole. Po prihodu v šolo bo kosilo in odhod domov. Vstopnino 2€ boste poravnali na blagajni. Potrebna oprema: drsalke ali denar za izposojo (2 €, plačate pri izposoji), primerno oblačilo, rokavice.

Pohod

Učenci se zberete ob 8.30 v šoli pri učiteljici Rosandi Cuder, ki bo vodila pohod. Po vrnitvi greste na kosilo in odhod domov. Potrebna oprema: primerna obutev in oblačilo, kapa (v primeru dežja potrebujete dežnik).

 Plavanje, plavanje + kegljanje (ne bowling)

Učenci se zberete ob 8.00 v šoli pri spremljevalnih učiteljih. V jedilnici vzamete malico in jo odnesete s seboj. Ob 8.15 je odhod na avtobuse. V Športnem parku Ruše boste izvajali izbrane aktivnosti (pod vodstvom animatorjev) od 9.00 do 12.00. Sledi vrnitev v šolo, kosilo in odhod domov.

Vstopnina v športni park znaša za plavanje 6€, za plavanje in kegljanje 7.80€ in jo boste poravnali pri blagajni.Stroške prevoza bomo poravnali po športnem dnevu. Potrebna oprema: kopalke, brisača.

SEZNAM  UČENCEV IN SPREMLJEVALNIH UČITELJEV SE BO NAHAJAL NA OGLASNI DESKI, NA HODNIKU, PRED TELOVADNICO.

Vodja športnega dne: Gregor Smolar

 

Dostopnost