Skoči na glavno vsebino

Deveti razredi se naslednji petek, 3.junija, odpravljamo na zaključno ekskurzijo na Bled. V spodnjih vrsticah prilagam opis ekskurzije in navodila pred odhodom.

PUSTOLOVŠČINA NA BLEDU

ODHOD: v petek, 03.06.2016 OB 7.15

PRIHOD: v petek, 3.6.2016 OB 23.30 (starši pridete po učence pred šolo)

Pred šolo se dobimo ob 7.00. Odhod izpred šole je ob 07.15. Vožnja mimo Celja, Ljubljane proti Gorenjski in Bledu. Podali se bomo v pravo pustolovščino v pustolovskem parku Bled, kjer nas pričakujejo ob 10.00. Drevesa, kotanje, jeklenice, brvi, drogovi, viseči mostovi,… – obisk Pustolovska parka Bled  je pravo doživetje za šolske skupine.

  • 65 dogodivščin in pustolovščin, ki so postavljene v gozdu vas bodo še bolj povezale med seboj
  • 5 različno zahtevnih poti s 9 Flying Fox-i (»spust po jekleni vrvi« )
  • 638 metrov plezalnih poti po drevesih, drogovih, brveh, …

Preizkusili se bomo tudi v spustu s poletnimi sanmi. Po obisku pustolovskega parka se bomo zapeljali do kampa, kjer bo organiziran turnir v odbojki (od 13.00-15.00). Po pustolovščinah se odpravimo v BOWLING LESCE na še eno športno preizkušnjo – Bowling. Priredili bomo turnir v bowlingu in se ob tem neznansko zabavali, preizkusili se bomo tudi v cosmo bowlingu (disco bowling). Po turnirju nas bodo že čakale vroče pizze in sok v žirafah (liter na učenca). Prijetno utrujeni se bomo okoli 21.00 počasi odpravili proti domu, kamor bomo prispeli okoli 23.30.

NE POZABITE NA: Ustrezna oblačila in obutev za športne igre in obisk pustolovskega parka, kremo za sončenje, v primeru dežja pa dežnik, pijačo in hrano iz nahrbtnika ter predvsem obilo dobre volje!

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, cestnine in parkirnine, vožnja s sedežnico, pustolovski park, varnostno in zaščitno opremo, usposobljene inštruktorje, vožnjo s poletnimi sanmi, bowling, pizza (cca. 6 trikotnikov/ osebo) in sok (liter na osebo), disco zabavo na bowlingu samo za učence, spremljevalec turistične agencije ves čas izleta, nezgodno zavarovanje, posladek ob odhodu.

 CENA NE VKLJUČUJE: osebnih stroškov

CENA:  61 EUR pri najmanj 36 učencih v avtobusu

 

Dostopnost