Skoči na glavno vsebino

Dragi starši in učenci!

Ker se razmere glede potovanj čez mejo izboljšujejo, smo začeli tudi s pripravo na strokovno ekskurzijo nemščine na Dunaj preko agencije Žnider’s, namenjeno učencem od 6. – 9. razreda, predvideno za soboto, 11.6.2022.

Prosim, če podpisane prijavnice (prejmete jih pri pouku nemščine v naslednjih dneh) vrnete vsi tisti, ki se ekskurzije zagotovo nameravate udeležiti, najkasneje do 20.5.22. Podatke bom posredovala agenciji, ki vam pošlje položnice in vse informacije.

MFG! Rosanda Cuder

————————————————————————————————————–                                         STROKOVNA EKSKURZIJA NA DUNAJ 2022

Enodnevna ekskurzija za OŠ TONETA ČUFARJA MARIBOR – Veličastna Habsburška prestolnica

TRAJANJE: 1 DAN

CENA: 56€

ODHOD: 11.06. 2022 (bus)

 VSEBINA PROGRAMA: MARIBOR – DUNAJ – MARIBOR

Guten Morgen! Jutranji odhod izpred šole. Posladek ob odhodu. Avtobusni prevoz do Dunaja. Najprej do dvorca Schönbrunn. Spoznali boste blišč Habsburške monarhije. Sprehodili se bomo po čudovitih vrtovih, se povzpeli do Gloriette ter si ogledali najstarejši živalski vrt na svetu. Ustanovljen je bil že leta 1752. Številne eksotične živali, ki danes krasijo živalski vrt, so darila državnikov in diplomatov z vsega sveta. Zatem sledi ogled naravoslovno-zgodovinskega muzeja. Na 8.700 m² bomo »potovali« skozi zgodovino zemlje in spoznavali neverjetna čudesa narave. Prosti čas za kosilo. Sledi srečanje z znamenitim Ringom (Opera, Umetnostni in Naravoslovni muzej, Mestna hiša, Univerza, Borza,…). Sprehodili se bomo do Štefanove cerkve in po Kärtner Strasse, morda kos Sacherjeve torte v kateri od slaščičarn, nekaj prostega časa. Po ogledih se bomo počasi poslovili. Vrnitev v Slovenijo v večernih urah.

CENA: 56 EUR pri 45 učencih v avtobusu. CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, vse zunanje oglede po programu, prosta mesta za učitelje-spremljevalce (1 prosto mesto na 15 učencev), vstopnino v živalski vrt (vstop v naravoslovno-zgodovinski muzej je brezplačen), odlično vodenje in organizacijo potovanja, DDV, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov ter posladek pri odhodu. CENA NE VKLJUČUJE: osebnih stroškov Splošni pogoji so sestavni del potovanja in so na voljo v agenciji Žniders`s turizem ali na www.zniders-turizem.com

Dostopnost