Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in učenci,

Razmere za potovanje se spreminjajo iz dneva. Trudimo se izpeljati ekskurzijo na Dunaj, a kljub vsemu moramo predvsem paziti na varnost vseh udeleženih. V skladu s priporočili NIJZ, sta obe vključeni šoli, dvodnevno ekskurzijo skrajšali na enodnevni izlet – 03.10.2020, da se še dodatno izognemo tveganjem

Še vedno velja, da približno sedem dni pred odhodom prejmete obvestilo o odhodu z vsemi potrebnimi informacijami za končno plačilo, ki se bo izvedlo par dni pred odhodom, ko bomo res prepričani, da gremo. V primeru, da se epidemiološka slika Avstrije še poslabša, se ekskurzija še zadnjič prestavi na pomlad 2021.

Hvala za razumevanje! Lep pozdrav, Rosanda Cuder

 

Prilagam še opis novega programa ekskurzije:

TRAJANJE: 1DAN

ODHOD: 03.10. 2020 (bus)

VSEBINA PROGRAMA:

MARIBOR – KUNGOTA – DUNAJ

Guten Morgen! Jutranji odhod izpred šole. Posladek ob odhodu. Avtobusni prevoz do Dunaja. Najprej do dvorca Schönbrunn. Spoznali boste blišč Habsburške monarhije. Sprehodili se bomo po čudovitih vrtovih, se povzpeli do Gloriette ter si ogledali najstarejši živalski vrt na svetu. Ustanovljen je bil že leta 1752. Številne eksotične živali, ki danes krasijo živalski vrt, so darila državnikov in diplomatov z vsega sveta. Odpeljali se bomo do naravoslovno-zgodovinskega muzeja (ob torkih zaprt). Na 8.700 m² bomo »potovali« skozi zgodovino zemlje in spoznavali neverjetna čudesa narave. Prost čas za kosilo. Sledi srečanje z znamenitim Ringom (Opera, Umetnostni in Naravoslovni muzej, Mestna hiša, Univerza, Borza,…). Sprehodili se bomo do Štefanove cerkve in po Kärtner Strasse, morda kos Sacherjeve torte v kateri od slaščičarn, nekaj prostega časa. Po ogledih se bomo počasi poslovili. Vrnitev v Slovenijo v večernih urah. DANKE-HVALA!!!

OBLIKA DELA: medpredmetna ekskurzija.

CENA: 50 EUR pri 56 učencih v 65 sedežnem avtobusu

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, vse zunanje oglede po programu, prosta mesta za učitelje-spremljevalce (1 prosto mesto na 15 učencev), vstopnino v živalski vrt (vstop v naravoslovno-zgodovinski muzej je brezplačen), odlično vodenje in organizacijo potovanja, DDV, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov ter posladek pri odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: osebnih stroškov

Splošni pogoji so sestavni del potovanja in so na voljo v agenciji Galileo 3000 ali na www.galileo3000.si

Dostopnost