Skoči na glavno vsebino

Dragi starši in učenci!

V spodnjih vrsticah prilagam navodila za ekskurzijo nemščine (3. – 5. razreda), ki bo v soboto, 12.maja, 2018.

PROSIM NE POZABITE NA: veljaven osebni dokument, primerna oblačila in obutev, ter hrano in pijačo iz nahrbtnika! V primeru predvidevane slabosti med vožnjo, poskrbite prosim tudi za majico za preobleči, vrečko ali ustrezno zdravilo.

Zbor pred šolo je ob 7.45 zjutraj. Ob 10.00 nas pričakujejo v Herbersteinu. Podali se bomo na safari čez vse celine in si ogledali okoli 700 živali skoraj tako, kot v pravi divjini. Sledi vodenje po gradu Herberstein v slovenskem jeziku.
Grad Herberstein leži skrit v romantični soteski reke Bistrice (Feistritzklamm). Ta arhitekturni biser združuje gotski, renesančni in baročni gradbeni slog in pripoveduje zgodbo o 700-letni družinski tradiciji. Za pester izlet pa bodo poskrbeli tudi cvetoči in dišeči vrtovi vrtnic. Odhod iz Herbersteina bo predvidoma ob 14.30. Prihod v Maribor je predviden ob 16.30. (učenci, ki bodo imeli s seboj mobilne telefone pokličejo starše iz Šentilja). Učenci sami iz šole ne smejo domov!

V primeru, da je učenec na ekskurziji odsoten, se mu povrnejo le stroški vstopnin. Cena prevoza se namreč razdeli med vse prijavljene.

Hvala za razumevanje! Lep pozdrav! Rosanda Cuder

Dostopnost