Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, zelo nas veseli, da ste se odločili za potovanje z agencijo GALILEO 3000. Pošiljamo vam nekaj koristnih informacij za potovanje v Avstrijo:

  1. ODHOD: V SOBOTO, 30.3.2019, ob 06.30 izpred OŠ TONETA ČUFARJA, Zrkovska cesta 67. Prosimo, da ste na zbornem mestu vsaj 10 min. pred odhodom avtobusa.
  1. VRNITEV: v soboto 30.03.2019 okoli 22.00 (pokličemo iz Šentilja)
  1. VAŠA VODNICA: JUDITA MOHR ŽERDIN
  1. DENAR: Denar (potrebujemo nekaj malega za kosilo v McD in kakšen spominek – cca. 30€) in vrednejše predmete primerno hranite…
  1. OBLAČILA in HRANA iz nahrbtnika: Garderobo prilagodite temperaturi zraka v mesecu MARCU. Temperature se v času vašega potovanja, običajno gibljejo med 4°C (zjutraj) do 17°C (čez dan). Predlagamo vam predvsem športno obutev in oblačila. Pulover in vetrovka pa sta tako obvezna spremljevalca vsakega popotnika za nepredvidene vremenske spremembe. Vreme kaže, da bo oblačno, a toplo (okoli 16°C). Glede hrane, vzemite s seboj sendviče in sokove (vodo) saj bomo jedli zgolj enkrat v času kosila.
  1. VELJAVNE OSEBNE IZKAZNICE ALI POTNEGA LISTA nikakor ne smete pozabiti doma. Preverite pred odhodom še enkrat ali je ta nujen dokument v vaši torbi!
  2. PRIHOD:  Prihod v Maribor je predviden med 21.30 in 22.00 uro. (Učenci pokličejo starše iz Šentilja). Učenci sami iz šole ne smejo domov!
  3. UPORABA TELEFONOV: Vsi Slovenski operaterji imajo podpisane pogodbe za gostovanje v Avstriji. Izhodna telefonska številka za Slovenijo je 00386-omrežna skupina brez ničle-telefonska številka. Telefoni se na avtobusu uporabljajo zgolj s slušalkami in za poslušanje glasbe.

Želimo Vam prijetno potovanje, polno pisanih doživetij.

GALILEO 3000

 

 

Dostopnost