Skoči na glavno vsebino

Dragi starši in učenci!

Za učence od 4. – 6. razreda se pripravlja nadstandardna strokovna ekskurzija nemščine v Riegersburg in Zotter. Predviden datum je sobota, 13. april 2019.

Iz šole se bomo z avtobusom odpravili okrog 8.00 zjutraj. Odpeljali se bomo do Riegersburga v Avstriji in se povzpeli na mestni grad. Ob 11.00 imamo ogled predstave ptic ujed. Po predstavi bo čas za malico in odhod do čokoladnice Zotter. Ob 14.00 sledi ogled in sladkanje v čokoladnici Zotter. Prihod v Maribor je predviden okoli 18.00.

Cena ekskurzije bo predvidoma 30€ (čokoladnico, vožnjo z dvigalom na grad, predstavo ptic ujed, organizacijo in prevoz ter je odvisna tudi od števila prijav).

Število mest je omejeno na 45 (1 avtobus). Ko se zapolni število prostih mest na avtobusu, prijava ni več možna! Plačilo ekskurzije se bo poračunalo preko položnice v mesecu aprilu. Prosim, če podpisana soglasja, ki jih zainteresirani učenci prejmete v naslednjih dneh, vrnete najkasneje do 15.3.2019 oz. zapolnitve mest na avtobusu.

Prosim, da upoštevate, da se v primeru odjave v zadnjem trenutku, ko zamenjave ni več mogoče najti, ali neudeležbe na dan ekskurzije, stroški prevoza in organizacije ne povrnejo.

Lep pozdrav, Rosanda Cuder

Več o Riegersburgu najdete na http://www.riegersburg.com/ in Zotterju na https://www.zotter.at/de/startseite.html#.

Dostopnost