Skoči na glavno vsebino

Dragi starši in učenci! V teku so priprave na nadstandardno strokovno ekskurzijo nemščine v Salzburg, namenjeno učencem od 6. – 9. razreda, predvideno za soboto, 30.3.2019. Organizacijo in vodenje bo prevzela turistična agencija.

Prosim, če podpisana soglasja, ki jih bodo učenci prejeli pri urah nemščine,  vrnete vsi tisti, ki se ekskurzije zagotovo nameravate udeležiti, čimprej oz. najkasneje do 26.2.2019. Podatki se bodo posredovali turistični agenciji, pri kateri se bo uredilo plačilo in zavarovanje.
POSEBEN PROGRAM ZA OŠ TONETA ČUFARJA in OŠ KUNGOTA

SALZBURG – RUDNIK SOLI
ODHOD: 30. marec 2019 (bus)
VSEBINA PROGRAMA:
MARIBOR – HALLEIN (RUDNIK SOLI) – SALZBURG
Jutranji odhod izpred OŠ TONETA ČUFARJA IN OŠ KUNGOTA. Posladek ob odhodu. Vožnja po Avstriji do Solnograške regije, ki je poznana po rudnikih soli. Obiskali bomo enega najbolj poznanih – Hallein. V rudarskih oblačilih se bomo spustili globoko pod zemljo, kjer nas čakajo številna presenečenja. Zatem se bomo podali v sam center Salzburga – Mozartovo mesto; mesto najbolj znanega Avstrijca vseh časov. Rotovž, Mozartova rojstna hiša, stolnica. Z vrha nas bo pozdravljala trdnjava Hohensalzburg, ki je bila stoletja rezidenca knezoškofov (po želji vzpon peš ali z zobato železnico-doplačilo), lahko se sprehodimo tudi po čudovitih vrtovih baročnega dvorca Mirabell, ki se skriva v bogatem parku. Nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta. Popoldan se bomo podali proti domu. Izkušnje bogatijo, torej smo ponovno bogatejši.
CENA VKLJUČUJE: prevoz s kvalitetnim turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, oglede zunanjosti po programu, vstopnino v rudnik soli Hallein, strokovno vodenje in organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov ter posladek ob odhodu.
CENA NE VKLJUČUJE: vstopnine po želji v Hohensalzburg – 4,2 EUR oz. 6 EUR z vključeno železnico (v primeru, da se vzpnemo peš in si ne ogledamo notranjosti ni doplačil), osebnih stroškov.
CENA: 48 EUR pri najmanj 75 učencih v nadstropnem avtobusu
49 EUR pri najmanj 45 učencih v avtobusu
OBLIKA DELA: medpredmetna ekskurzija.
NOSILEC PROGRAMA: Galileo 3000, d.o.o., Gregor Kop, prof.
CENA: je odvisna od števila udeležencev, časa potovanja in količine vključenih storitev. Izračunana je po natančnih navodilih naročnika.
ŠTEVILO UDELEŽENCEV: 35 – 75 učencev na enem avtobusu.
Splošni pogoji so sestavni del programa in so vam na voljo v agenciji GALILEO 3000 ali na www.galileo3000.si

Židovska ulica 4 a, 2000 Maribor, Slovenija
Tel.: 02 235 05 00, Fax: 02 235 05 09
Email: galileo@galileo3000.si, www.galileo3000.si

Dostopnost