Skoči na glavno vsebino

ZA STARŠE 6. IN 9. RAZREDOV

Učenci in njihovi starši imajo pravico do vpogleda v učenčev elektronsko ovrednoteni preizkus nacionalnega preverjanja znanja in izpis dosežkov v roku, določenem s  Podrobnejšimi navodili o šolskem koledarju in Koledarjem NPZ-ja.

Do navedenega gradiva lahko starši v okviru predvidenega časovnega obdobja dostopajo na spletni strani http://npz.ric.si z uporabo na šoli dodeljene šifre. Šola v okviru tega roka natančneje določi čas, ko se učenci v učiteljevi prisotnosti seznanijo s svojimi dosežki in ko se starši lahko seznanijo z dosežki svojega otroka.

Izjemo glede načina vpogleda predstavljajo le tisti preizkusi učencev s posebnimi potrebami, ki jih zaradi prilagojene oblike ne bo možno digitalizirati; ti učenci bodo ovrednotene preizkuse na vpogled prejeli v tiskani obliki.

Obvestilo za starše o seznanitvi dosežkov učencev pri NPZ

Vpogled v učenčeve ovrednotene preizkuse nacionalnega preverjanja znanja za 9. razrede bo v torek, 29. 5. 2018, od 12.00 do 14.00 ure v prostorih knjižnice OŠ Toneta Čufarja Maribor.

Starši lahko vpogled opravite tudi na spletnem portalu http://npz.ric.si v času od 29. 5. 2018 do 31. 5. 2018. Za vstop v portal potrebujete šifro, ki jo je učenec prejel v šoli prvi dan pisanja preizkusov.

Vpogled v učenčeve ovrednotene preizkuse nacionalnega preverjanja znanja za 6. razrede bo v torek, 5. 6. 2018, od 12.00 do 14.00 ure v prostorih knjižnice OŠ Toneta Čufarja Maribor.

Starši lahko vpogled opravite tudi na spletnem portalu http://npz.ric.si v času od 5. 6. 2018 do 7. 6. 2018. Za vstop v portal potrebujete šifro, ki jo je učenec prejel v šoli prvi dan pisanja preizkusov.

 Ravnateljica:

 mag. Špela Drstvenšek, prof.

 

Dostopnost